Photos

Photographer's Note

Danas ću vam prikazati medalje jednog bračnog para koji su harali u sportu,u ovom slučaju u ribolovu još u staroj Jugoslaviji.
Kasnije su bivali prvaci novo nastale Srbije.
Sada su ljudi u godinama koji kažu da su strast za ribolovom preneli i na svoje potomke a da su bar tri kuće potrošili na kupovinu pribora za ribolov i raznorazna takmičarska putovanja.
Nadam se da će vam se dopasti moja dva rada,jedan je u radionici.
Poštovanje dragi prijatelji.
Saša

Today I'll show you a medal of a couple who were ravaging the sport, in this case the fishing even in former Yugoslavia.
Later used to get new champions emerged Serbia.
Now people in the years who say they have a passion for fishing and transferred to their offspring and to have at least 3 houses spend on the purchase of fishing tackle and kindred competitive travel.
I hope you will like my two papers, one in the workshop.
Respect my friends.
Saša


ps

Supruga je u par navrata bila prvak stare Jugoslavije,i Ćuprija je ovako mala pored atletičara koji su nas vrhunski reprezentovali u celom svetu,bila poznata i po ribolovcima.Njen muž ni malo nije zaostajao za njom.

This wife has on occasion been a champion of the old Yugoslavia, and Cuprija is such a small addition to athletes who were superb exemplified in the world, was known by fishermen.
Her husband is not at all far behind her.

Photo Information
Viewed: 3067
Points: 98
Discussions
  • None
Additional Photos by Sasha Dimitrijevic (kordinator) Gold Star Critiquer/Gold Star Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 3972 W: 264 N: 3644] (16453)
View More Pictures
explore TREKEARTH