To Floydian: deze muur - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great Floydian 2009-03-31 0:53

Benny,

Natuurlijk ken ik de Chinese muur, maar van deze had ik nog nooit gehoord en al helemaal niet dat het een deel uitmaakt van een complete stad. Je compositie is wat mij het meest aanspreekt, maar ook de zachte kleursetting is iets wat ik graag mag zien hier. Perspectief is zorgvuldig gekozen, net als het stukje muur links wat er voor zorgt dat er daar geen gat onstaat....zeer goed overna gedacht.

Groet,

Henk

  #1  
Old 03-31-2009, 10:45 AM
BennyV BennyV is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,602
Default To Floydian: deze muur

Welkom terug, Henk! Het doet me veel plezier om je positieve commentaren op mijn foto's te lezen. Over deze foto kan ik er nog bijvoegen dat dit soort stadswal typisch is voor een klassieke Chinese stad, maar nu schiet daar in de meeste gevallen niet veel meer van over, behalve in Xi'an en Pingyao, waar de muur nog intact is.

Extra dank voor je commentaar bij mijn Vietnamese foto met die drie jongetjes, dat is echt een persoonlijke favoriet van mij.

Benny
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:49 AM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH