To carper: Garden II - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great carper 2004-06-19 5:28

Eigenlijk had ik wel wat vlinders van je verwacht John, maar zeker dit oogt ook heel goed. Met prima lijnen en een mooie groenpartij. Ik ben toch wel benieuwd naar de vlinder. Goed werk John.
Ik ben zeker 6 weken uit de roulatie wat betreft foto's maken. Natuurlijk hen ik nog wel wat voorraad. Maar gezien het feit dat ik de lat voor mijzelf ook steeds hoger lig wordt het voor mij ook moeilijk wat ik zal inzenden. gr. Jaap

  #1  
Old 06-19-2004, 06:08 PM
jhm jhm is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 3,999
Default To carper: Garden II

Jaap, dit maakt uit dat u momenteel op krukken u moet voort bewegen, waar moet de lat in werkelijk liggen ? Ik heb foto's van u gezien waarvan ik soms afvraag, dit is wel 60 punten waard, en uiteindelijk maar de helft. Mij persoonlijke mening Jaap, wij zijn vermoedelijk mensen als we ergens aan beginnen willen wij ons precies altijd bewijzen, andere drijven daar ergens de spot mee. Het is een spel, en wij spelen mee!
Groeten en veel sterkte.
John.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:15 PM.Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH