Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-28-2010, 07:46 PM
francio64 francio64 is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,138
Unhappy To Administrator

Hello,
from this morning, I'm having trouble posting new pictures or edit notes or title of a previously posted.

You can not send new images, even using the beta version.

Can you please check what causes this problem?

Thank you very much!
Francesco Scaringi
Reply With Quote
  #2  
Old 05-28-2010, 07:54 PM
Charo Charo is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,017
Default Hola

I can not either put picture from yesterday, and I tired of trying, please I want a soluctions to this problem, or at least an answer..
Sincerely,
Charo

Last edited by Charo; 05-28-2010 at 07:57 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-28-2010, 08:30 PM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 4,191
Default

A requirement to include notes has been introduced very recently. Are you including notes with the images you are trying to post?
Reply With Quote
  #4  
Old 05-28-2010, 08:48 PM
francio64 francio64 is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,138
Post post problem

Hello Keitht,
no, my problem is to not be able to post new images in my photo gallery, but I have also noticed that if I go to 'edit' in my old photos, the system will not accept changes such as correcting a title or a note from the photographer.

Can you help me?

Francesco
Reply With Quote
  #5  
Old 05-28-2010, 08:54 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default No problems for me

Hi
I had make some changements of my notes in my last post and I had no problems.
And I tried to change the title; I had aso no problems
I don't use the beta version.

Last edited by Didi; 05-28-2010 at 09:00 PM.
Reply With Quote
  #6  
Old 05-28-2010, 09:06 PM
francio64 francio64 is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,138
Default Problemi

Hello Didi,
Unfortunately I can not post now new pictures and I can not even edit titles or notes.

I can not do this either with the current version, nor with the beta.

Francesco
Reply With Quote
  #7  
Old 05-28-2010, 09:20 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default Very sorry

Very strange I Posted a picture as a test also then I delete it and I had no problems
I am trying to join mods.
But new pictures are posted in this minute
Cheers

Last edited by Didi; 05-28-2010 at 09:27 PM.
Reply With Quote
  #8  
Old 05-28-2010, 09:29 PM
francio64 francio64 is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,138
Post postare

Yes Didi, it is strange, but I have read of other members who have my same problem.

I also read a forum from the Administrator to alert to this possible problem.
I honestly do not know what to say. I only hope I do not will have this problem also tomorrow.

Francesco
Reply With Quote
  #9  
Old 05-28-2010, 09:32 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,254
Default

Did you disabled your Cookies system ?, You must allow the Cookies for TE
Just try to add a note to your last post
Reply With Quote
  #10  
Old 05-28-2010, 09:36 PM
francio64 francio64 is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 7,138
Default cookies

Wait please!
I see now!

Francesco
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:21 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH