Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-21-2012, 11:49 AM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default Discrepancy in points count

On some photos, the total of points is not adding correctly.

As an example*:

Points should read 12, but read 10

http://www.trekearth.com/gallery/photo1347703.htm

Points should read 10 but read 8.

http://www.trekearth.com/gallery/photo1347892.htm

But I think these missing points on individual photos have been added in the overall total.

Jacques
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2012, 03:23 PM
holmertz holmertz is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,917
Default

I have noticed this several times. It seems the technique for adding points gets temporarily stuck on occasions. If you receive another critique for any of those pictures it will probably make up for the mistake and add four points.
Gert
Reply With Quote
  #3  
Old 02-22-2012, 09:33 AM
jlbrthnn jlbrthnn is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,336
Default Count of points by photo

I have notice the same thing
Reply With Quote
  #4  
Old 02-22-2012, 12:46 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default More frequently

It looks like it is happening more frequently since a few days, I even should say regularly. And it does not seen an added crritique is resetting the counter.

jacques
Reply With Quote
  #5  
Old 02-22-2012, 08:20 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 380
Default

Thank you I have reported this for tech to investigate.
Reply With Quote
  #6  
Old 02-23-2012, 02:30 AM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 380
Default

Tech reports this as fixed -- please report if not
Reply With Quote
  #7  
Old 02-23-2012, 08:42 AM
jlbrthnn jlbrthnn is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,336
Default Accumulated points per photo does not work well

Accumulated points per photo does not work well.

example:

http://fr.trekearth.com/gallery/Euro...oto1348268.htm

The tolal displayed is 22 instead of 24
Reply With Quote
  #8  
Old 02-24-2012, 08:16 AM
jlbrthnn jlbrthnn is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,336
Default TECHNICAL REPORT AGAIN. Accumulated points per photo.

Accumulated points per photo does not work well.

example:

http://fr.trekearth.com/gallery/Euro...oto1348268.htm

The tolal displayed is 22 instead of 26
Reply With Quote
  #9  
Old 02-24-2012, 12:35 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default Not fixed

It is not fixed yet.

Example:

http://www.trekearth.com/gallery/photo1348684.htm

Should be 8, read 6. That's a photo from yesterday.

The older ones with discrepancies do not add either.

Jacques
Reply With Quote
  #10  
Old 02-24-2012, 08:06 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 380
Default

Sigh. I've reported it again. Thank you!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 06:52 PM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH