Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 07-07-2012, 12:21 AM
n46130 n46130 is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 30
Default upload problems

I have reduced my photo to 300k and 800 pixels. How do I upload the image. I press upload and it clears the screen and I have to start again.Where is the tab to upload after the data is filled out
Reply With Quote
  #2  
Old 07-07-2012, 01:43 AM
Vato_Law Vato_Law is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 388
Default upload

maybe it's slower than usual as I see you have already uploaded some photos. Nothin has changed since, and when you press the upload button you should change to the page where you fill in the note and details about camera and so on... If you only get a white screen maybe your connection is slow today, or a temporary problem with the site, sometimes it occures and if you wait some minutes and try again you get it.

Apart from that, there's a specific part on the forums for tech problems which goes directly (I believe) to the site's tech team, it's on Forums/Forum Feedback/Support.

Hope this helps.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-07-2012, 05:25 PM
n46130 n46130 is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 30
Default

Thanks, it seems to be working today.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:52 AM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH