Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 03-13-2021, 10:41 PM
SteveH's Avatar
SteveH SteveH is offline
TE Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 812
Unhappy Site not displaying properly

Hi, This morning when I look at TE the background is all white, images don't display, only the titles and other information. I've tried clearing firefox's cache and also using MS Edge - same problem. The site does however still look normal on my phone. Perhaps because it is an old iphone 5 and so the OS is not being updated. Any assistance appreciated. cheers, Steve
Reply With Quote
  #2  
Old 03-14-2021, 07:23 AM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,952
Default Hi Steve...

Hi Steve,

I had a check and I didnít find any problem at all, not on computer, IPad or IPhone so I think we should wait after the weekend and see if Joel has any solution for you...

In the meanwhile enjoy your Sunday & greetings.
Viviane
Reply With Quote
  #3  
Old 03-14-2021, 08:30 AM
SteveH's Avatar
SteveH SteveH is offline
TE Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 812
Default Site not displaying properly

thanks Viviane. Perhaps I'll try turning my machine off and on again too. That may fix it. I installed a W10 "upgrade" and suspect it has done something I didn't ask it to - sigh. cheers, Steve
Reply With Quote
  #4  
Old 03-14-2021, 12:16 PM
Keitht's Avatar
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 4,224
Default

I also use Firefox and allow it to update automatically (not necessarily a good idea), but I'm not having any problems either.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-14-2021, 10:40 PM
SteveH's Avatar
SteveH SteveH is offline
TE Senior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 812
Default

Hurray! turning it off and on again worked. I also uninstalled a Mcafee component which I think may have been causing trouble
Reply With Quote
  #6  
Old 03-15-2021, 07:18 AM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,952
Default Hi Steve...

Glad that things are OK now...

Viviane
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:37 PM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH