Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-22-2015, 04:45 AM
mcmtanyel mcmtanyel is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 332
Exclamation PROBLEM: Page number missing

Here is a new bug in the endless accumulation of bugs: The page numbers at the bottom of a member's portfolio are missing. The only way to navigate are the links to next and previous pages at the top.
MT
Reply With Quote
  #2  
Old 12-22-2015, 05:41 AM
macondo macondo is offline
Moderator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 3,463
Default

The same thing has happened to the gallery - the page numbers have disappeared, leaving only 'Next' at the top right of the gallery columns.

That is not the only problem - the EXIF information embedded in images has not been appearing, neither when uploading nor when viewing photos.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-23-2015, 10:08 AM
HimalAnda HimalAnda is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 153
Default

Every day, there is a new bug on TrekEarth...

Stéphane
Reply With Quote
  #4  
Old 12-24-2015, 10:27 AM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 4,040
Default

Maybe it's the IB twist on the Advent Calendar. A new bug each day, rather than a chocolate behind each door.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-24-2015, 11:44 AM
holmertz holmertz is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,915
Default

So maybe the Advent Calendar will end with a Technical Saviour being born today.
Reply With Quote
  #6  
Old 12-24-2015, 11:46 AM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,585
Default Bolding

You can add the closing of bolding to the long list of problems. All text before and even some after a member has used bolding is now in bold.
Reply With Quote
  #7  
Old 12-24-2015, 06:32 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 157
Default

ChrisJ, to confirm, if a reply on a photo has any bolding in it, the entire reply is in bold?
Reply With Quote
  #8  
Old 12-28-2015, 01:40 PM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,585
Default Bolding

Hi

All posts following any member forgetting to close off bolding or doing it incorrectly were appearing in bold. The problem seems to have fixed itself or the member has gone back and edited. If there weren't already enough problems on TE I would recreate it for you now. Another time perhaps. Hopefully my attempt to bold TE will fail.
Reply With Quote
  #9  
Old 12-28-2015, 01:46 PM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,585
Default Bolding

Hi

Yes that is what was happening. It has been occurring sporadically. eg if a member types Beautiful! as a closing statement and inadvertently overwrites/deletes the last closing part of the bracket then ALL subsequent TE posts were appearing in bold.
Reply With Quote
  #10  
Old 12-28-2015, 03:30 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 157
Default

I wanted to confirm that the page numbers problem should be fixed. Are they still not appearing for anyone?

ChrisJ: I'll report the bolding problem to tech. It may be difficult for them to reproduce, though. If you see it happen again, please include a screenshot of it happening.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:15 PM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH