Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 01-26-2016, 07:04 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 158
Default

Hey guys, as much as I do appreciate the chance pratiquer mon Francais, if you are reporting more problems, please use English so I can try to sort it out as quickly as possible. If you're just speaking amongst yourselves, you can disregard this message.

Didi, I got the screen grabs you sent IBobi, I'm looking at them now.
Reply With Quote
  #22  
Old 02-14-2016, 10:02 AM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 681
Default EXIF data

As of 14/02/16, this problem still hasn't been fixed. I echo Macondo's comment that issues of this sort are driving punters away from this site. It's been a problem since well before Christmas, so upwards of 3 months now. Is anyone out there interested??

Will
Reply With Quote
  #23  
Old 03-02-2016, 02:08 PM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 681
Default

It's now 2nd March, and this ridiculous problem with the lack of EXIF data and inaccurate/ludicrous f-stop and shutter speed information is STILL there. It started before Christmas; there are now 3 pages of information about the problem. Yet no-one seems interested in replying, let alone getting around to fixing it. I'm seriously thinking of joining the mass exodus and leaving a site which apparently no longer cares if it lives or dies. A real shame.

Will
Reply With Quote
  #24  
Old 03-03-2016, 01:28 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 12,253
Default And then ?

Quote:
Originally Posted by willperrett View Post
It's now 2nd March, and this ridiculous problem with the lack of EXIF data and inaccurate/ludicrous f-stop and shutter speed information is STILL there. It started before Christmas; there are now 3 pages of information about the problem. Yet no-one seems interested in replying, let alone getting around to fixing it. I'm seriously thinking of joining the mass exodus and leaving a site which apparently no longer cares if it lives or dies. A real shame.

Will
No solutions from TE staff
Adam is missing me indeed.

Best regards

Last edited by Porteplume; 03-03-2016 at 06:58 AM. Reason: Spam
Reply With Quote
  #25  
Old 03-08-2016, 09:44 AM
willperrett willperrett is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 681
Angry EXIF data missing

Just for the deeply depressing record, as clearly no-one's interested or even bothering to read this thread, the EXIF data information and the listing of shutter speed and aperture are STILL not appearing. Check out when this problem was first flagged up. And please explain (if anyone reads this) why nothing has been done for at least 12 weeks. As I've said before: this data is important to practising photographers, and its apparent demise is yet another of the cock-ups that are driving people away, frustrated and angry that the site is being abandoned by those who are supposed to look after it.

Will Perrett
Reply With Quote
  #26  
Old 03-09-2016, 03:44 PM
IBJoel IBJoel is offline
Administrator
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 158
Default Update!

So, at tech, looks like there was a miscommunication. We now have a new engineer on the cases of TrekEarth, with EXIF being top priority. Thank you guys for your infinite patience (which I know is wearing very thin) on this.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:20 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH