Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-28-2015, 06:34 PM
gildasjan gildasjan is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 671
Default Problem: viewed=0

Bonjour ou bonsoir à tous
Je viens de remarquer que lorsque je vais voir une image dans "Gallery",le nombre de points apparaît mis viewed est à zéro (0).
Cette anomalie était déjà apparue au mois de Février.
Gildas

For admins & tech team: this member is right:
when looking at a photo in the Gallery, the number of views tells us "0". It has happened before in February.

Last edited by Porteplume; 05-28-2015 at 08:47 PM. Reason: Added translation for Admins & Tech Team
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2015, 03:19 PM
tyro's Avatar
tyro tyro is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2006
Location: Scotland, U.K.
Posts: 3,454
Default Other problems too.....

Hello Everyone,

As has been pointed out, when we look at a photograph, the number of "views" continues to read zero.

Also it appears that the number of views of anyone's introductory page is stopped and no longer increases.

Furthermore, despite not having changed my "Alerts Profile", I am no longer receiving emails informing me of my favourites' new postings nor of any critiques on my own photographs.

John.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2015, 06:44 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,700
Default

Thank you for pointing this out John. I will inform the tech team about this...

Friendly regards - Viviane
Reply With Quote
  #4  
Old 06-03-2015, 06:22 PM
brendanlo brendanlo is offline
TE Newbie
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 23
Default

Hello, I have manually run the job that is supposed to process the photo views. Can someone see if their photos have hits?

Thanks, BL
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2015, 06:37 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,700
Default

It looks good to me... I have checked a couple of the latest posted photos and they all show a number of "views" instead of. "0"

Thanks a lot Brendan!
Friendly regards,

Viviane
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-2015, 09:21 PM
tyro's Avatar
tyro tyro is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2006
Location: Scotland, U.K.
Posts: 3,454
Default Much better - thank you, Viviane!

Hello Viviane,

Thank you so much for all your work - the site now appears to be running very much better and the "viewed counters" are working too!

Unfortunately I still don't seem to be receiving email notifications of critiques nor of favourite members' posts but I can live without those just now!

Thank you once again!

Kind Regards,

John.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-07-2015, 11:40 AM
CLODO's Avatar
CLODO CLODO is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2008
Location: I live in Pessac, city surburb of Bordeaux - France
Posts: 1,955
Post toujours à zéro

Quote:
Originally Posted by Porteplume View Post
It looks good to me... I have checked a couple of the latest posted photos and they all show a number of "views" instead of. "0"
Mon indicateur de vues est toujours scotché à 0, mais heureusement les points des smileys "marchent". Problème de mon PC ou plus général?
Reply With Quote
  #8  
Old 06-07-2015, 12:02 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,700
Default

En effet Claude, le compteur de vues est retombé à "zéro".
Il va falloir attendre demain soir et espérer que le tech team pourra y remédier...

Amicalement,

Viviane
Reply With Quote
  #9  
Old 06-11-2015, 10:59 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default

Views are not adding up. No views on my pictures since at least a week. This is not normal.

Jacques

Last edited by Porteplume; 06-11-2015 at 11:24 PM. Reason: Deleting quote
Reply With Quote
  #10  
Old 06-15-2015, 08:27 PM
IBgkim IBgkim is offline
TE Newbie
 
Join Date: Sep 2014
Posts: 11
Default

Our tech team is looking into this and running tests to get this issue fixed as soon as possible.

Thank you for your patience! We will keep you all updated, so please stay tuned.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:54 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH