To Philippe: Workshop op Borgerhout RP

 • Philippe,

  Het is inderdaad een grote aanpassing. Terwijl mijn foto eigenlijk meer een warme avondsfeer benadrukt (hoewel hij wel degelijk om 7 uur 's ochtend genomen is), toont je workshop duidelijk dat het een ochtendfoto was.
  De voorgrond is ook duidelijker geworden, maar daardoor verliest de foto een beetje zijn dromerige karakter. De afbeelding wordt 'realistischer'.
  Voor mij hoefde die voorgrond ook niet duidelijker, ik hou niet zo van die combinatie van daken in het beeld.
  Wat ik wel vind is dat je workshop toegevoegde waarde heeft bij de foto. Zo krijg je ook een idee hoe het er in 'normaler licht' uitziet. En da's iets wat ik dan bij de workshop van Cessy mis.
  Die blijft iets te braaf vind ik.

  Philippe, alleszins bedankt voor je kritiek. Het wegnemen van dat appartementsblok op de voorgrond heeft de foto zeker verbeterd.


  Met vriendelijke groeten,
  Wouter.
 • Re: To Philippe: Workshop op Borgerhout RP
  Hallo, Wouter. Je hebt perfect gelijk wanneer je zegt dat mijn workshop een deel van het dromerige kaarakter van je foto laat verdwijnen. Ik vond het onderste deel wel een beetje te donker en daarom heb ik het verlicht. Ik had alleen de stad kunnen verlichten, maar om consequent te zijn moest ook de hemel dezelfde behandeling ondergaan. Je foto was heel mooi zoals je die hebt genomen. Dank je voor je antwoord op mijn workshop en nog een prettig weekend.
  Philippe