The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (https://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (https://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bug in replies (https://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=802883)

xuaxo 01-20-2010 11:45 AM

Bug in replies
 
Perhaps there is some bug in this new forums. I can't see the replies to critiques.:(

jlbrthnn 01-20-2010 12:03 PM

Bug in replies
 
Me too!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jlbrthnn 01-20-2010 12:08 PM

Bug in replies
 
Me also in spite of successive logout login, and the suppression of cookies etc .....

ellelloo 01-20-2010 12:08 PM

Same here. I could finally enter the forum and post a reply there into a forum message created there earlier, so one can say the old forum entries are saved. However, when one clicks the + sign after a critique, only an empty page appears. Also, the "Discussions" section on the photo pages does not show the replies. It seems as if the the new forum and the other parts of TE are not communicating with each other as before. There are also some other minor peculiarities related to the navigation after the change. I hope this all is only a temporary situation.
Lasse

Edit 21.01:
Just an addition: I now noticed that I can open the replies to comments which were given before this new forum was on-line. Only those replies are invisible, which are written after the new forum was on-line. The same applies to the "Discussions" panel of the photo pages.

jlbrthnn 01-20-2010 12:10 PM

Bug in replies
 
Same things :mad:

BennyV 01-20-2010 01:07 PM

same here

Replies to critiques seem to disappear. I hope this gets fixed, as I find the photo discussion a very useful feature. I replied to a few critiques, there appears a "+" behind that critique, but not much else.

Benny

tober 01-20-2010 01:12 PM

I cannot reach the replies also. But I am sure the moderators will find a solution soon.

fanni 01-20-2010 02:38 PM

no replies
 
Hi everybody!
same here :( Can't see the replies to critiques.. only absolutely empty snow-white pages! :mad:
I hope this bug will be fixed soon enough 'cos it doesn't work in both versions: old and new.
F//

CLODO 01-20-2010 03:37 PM

Bug on TE
 
As it is good mood day, no harsh words :), but my comments do not appear :o.
Can you have a look at your new version, please.
Thank you :cool:

Juntas 01-20-2010 04:07 PM

Bug
 
Same for me. I followed some link to the administrator but don't know it got there.

Paulo:)


All times are GMT. The time now is 04:21 AM.


Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.