Workshops: Workshop Thumbnail View

Register

Side-by-Side Top-Bottom
Actual Image

going to Samos from Turkey (26)
setenay Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 921 W: 21 N: 1316] (7546)
Güzelçamlıdan kalkan günübirlik yat turları,Dilek milli parkın kıyılarına paralel giderek 5 kez demir atıp kristal berraklıkta sularda denize girme imkanı veriyor,öğle yemeği olarak köfte makarna salata karpuz ,cola ikramı dahil 15 YTL olan rakamla harika bir gün geçirip denizin tam keyfini çıkarıyorsunuz.Dönüşte tam karşınıza gelen Sisam adasının çok yakınından geçirip, adanın koylarını gösteriyorlar.Kaptana fotoğ.çekeceğimi belirtip, yaklaşabildiği kadar yakın geçmesini rica ettiğimde kırmadı,iki koya tam girdi ve resimler almamı sağladı alışık olduklarından güvenlik sorunu olmadı,yasak olanı yapma duygusumu bilmem ama herkes çok mutlu oldu ve heyecanla kaptanı alkışladı.Şimdilik adaya gidiyoruz yarınki kareler de plajı görebilirsiniz.TE üyesi Türk dostu,Costantinonun Samos notlarından ve haritadaki konumundan gidilen koyun Klima olduğunu buldum umarım yanılmadım.

Samos is near the Dilek National park in Turkey.We can see Klima and Posidonion beaches during the boat tour which starts from Güzelçamlı
Klima is a relaxing and peaceful seaside spot in the undeveloped south eastern corner of the unspoilt island of Samos. It is built around a delightful bay with an uncrowded white pebble beach and crystal clear calm water. Although only 14 kms from Samos Town, the winding road approach and beautiful green surrounding countryside add to the away-from-it-all feeling. It has two tavernas right on the beach.


WS ta Yunan bayraklı koyu görebilirsiniz.

Altered Image #1

setenay Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 921 W: 21 N: 1316] (7546)
Edited by:setenay Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 921 W: 21 N: 1316] (7546)

Klima plajı ve oranın Jandarma binası.Geç olmasaydı Kaptan demir atıp denizede girme imkanı verecekti,diğer botların hiç birisi bu kadar yaklaşmıyormuş bizim kaptanın şahsi iyi ilişkisi sayesinde olmuş.