Photos

Photographer's Note

A novíssima Biblioteca de São Paulo ocupa o espaço onde antes estava o presídio do Carandiru. Segue uma linha que foge dos padrões clássicos de uma biblioteca, com paredes de vidro e ambiente interno com aparência de livraria (livros com a capa voltada para o usuário, por exemplo).

Choveu a manhã toda no dia que eu tirei a foto, o que permitiu esse reflexo das letras no chão que eu gostei bastante.

Deb

•••

The new Library of São Paulo was built where the penitentiary of Carandiru once was. It follows a type which differs from the classical library type, with walls of glass and an internal apearence that looks like a bookstore (with the covers turned to the user, for example).

It rained the whole morning the day I took the photo, what let this reflection on the ground which I liked a lot.

Deb

carlosmarin, andre_luizs has marked this note useful

Photo Information
Viewed: 1312
Points: 4
Discussions
Additional Photos by Deborah Azevedo (DeborahAzevedo) (34)
View More Pictures
explore TREKEARTH