Photos

Photographer's Note

It was built on a rectangular base that has yet to be restored, at a height of about 4 metres. One climbed to the temple via a projecting stairway on this, the south, side. While the front and sides were decorated, the rear was not. The stones that project from the south on the roofcomb were there to support and embed elements created out of stucco. It is suggested that there may have been two anthropomorphic figures for each corner with another at the centre. These elements would have been painted in red, green and blue. The remains of feather and rosette motifs have been preserved. The forest/jungle calls everything its own.

Nobody has marked this note useful

Photo Information
  • Copyright: Ken Boulter (Sardonik) Silver Note Writer [C: 2 W: 0 N: 500] (1547)
  • Genre: Places
  • Medium: Color
  • Date Taken: 2013-05-15
  • Categories: Architecture
  • Exposure: f/4, 1/400 seconds
  • More Photo Info: view
  • Photo Version: Original Version
  • Date Submitted: 2014-03-12 3:45
Viewed: 199
Points: 0
Discussions
  • None
Additional Photos by Ken Boulter (Sardonik) Silver Note Writer [C: 2 W: 0 N: 500] (1547)
View More Pictures
explore TREKEARTH