Photos

Photographer's Note

Almost always when I enter a new plaza, I feel obliged to have a closer look at the interiors, then some photos follow suit. A couple years ago, I wouldn't consider such interest in doing so, but since there is not enough occassion for outdoor shots, I must keep active in any given location. Here is again a new shopping centre, opened last year, which has been not known to me until now. The main difference between this plaza and the three other previously presented by me, is that here the designer used wooden panels as the floor layout in much greater quantity.

Nobody has marked this note useful

Photo Information
Viewed: 612
Points: 0
Discussions
  • None
Additional Photos by Tomek Tabor (quovadis) Gold Star Critiquer/Gold Note Writer [C: 67 W: 0 N: 117] (924)
View More Pictures
explore TREKEARTH