the rules
kordinator
(13411)
delpeoples 2012-01-16 18:35
Dragi Saša
Što prekrasan razglednicu svog grada, koji je podnio toliko tuge u posljednjih nekoliko godina.Slika je odlične kvalitete i mogu biti razglednice.
Vaša predanost Djole je dira u srce. On je slatki dječak i pravi talent kao fotograf. No, moderatori s invaliditetom njegov račun jer je ukrao fotografije iz drugih mjesta te ih koristiti kao svoje. Bio je krivo za to. Želim mu dati još jednu priliku, kao što je on samo mladi i voli fotografiju. Nadam se da ćemo vidjeti više od njegove fotografije u budućnosti.
Poštovanje dragi prijatelju
Lisa
|
|
|||
|
|||
|
Nisam video baš sve fotografije,koje su njemu izbrisane. Ove koje su mu na profilu bile su uglavnom iz kraja, koji ја poznajem. Đole se meni zakleo da je postavio samo jednu fotografiju postavljenu sa mobilnog telefona, i jednu koju je slikao aparatom gospodina Pavla Ranđelovića (pajaran),kada smo svi bili zajedno. Tada je gospodin Pavle dao svoj fotoaparat dečku da napravi probne snimke. Inače,Đole ima neki mali fotoaparat ,a roditelji su mu obećali za odličan uspeh u školi,kvalitetniji fotoaparat. Za krađu fotografija,ја stvarno ne znam. Pozdrav Saša Dear Lisa I have not seen it all photos, which it deleted. These are his profile were mostly from the neighborhood, whitch I know. Đole swore to me that he placed only one photo set from a mobile phone and a camera that took pictures of Mr. Pavle Ranđelović (pajaran), when we were all together. Then Mr. Pavle gave his camera guy to make test shots. Otherwise, Đole has a small camera, and his parents were promised for their excellent success in school, higher quality camera. For stealing photos, I really do not know. Hugs Saša |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|