Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 02-02-2012, 02:20 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 777
Default

I uploaded a photo this morning around 1017, it was accepted and on the manage page, the following message showed up above the photo.

failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/canada/newfoundland-pv.xml...
Tried to copy from /var/www/html/te-vbdev/cnct_trekearth.com/tmp_dir/rss/gallery/state/canada/newfoundland-pv.xml to /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/canada/newfoundland-pv.xml , but there seems to be an error.
Problem deleting xml file.
failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/region/canada/atlantic-pv.xml...
Problem deleting xml file.
Reply With Quote
  #32  
Old 02-02-2012, 05:26 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 261
Default

Did the photo upload successfully?

Can you post a link to it?
Reply With Quote
  #33  
Old 02-02-2012, 06:15 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 307
Default

Quote:
Originally Posted by IBobi View Post
Did the photo upload successfully?

Can you post a link to it?
I had the same thing as Pierre this morning and the photo loaded correctly, has some critiques and point as normal.

Jacques
Reply With Quote
  #34  
Old 02-02-2012, 07:33 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 777
Default

Quote:
Originally Posted by IBobi View Post
Did the photo upload successfully?

Can you post a link to it?
The link to the photo

http://www.trekearth.com/gallery/Nor...oto1344782.htm
Reply With Quote
  #35  
Old 10-19-2012, 07:20 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 777
Default uploading

Hi

I was taking forever to upload a photo to TE this morning.

I tried again at 1330, it took betweeen 5 to 10 mins befor the photo was accepted on TE.

Is there a problem with the site to accept photo today?

Regards,

Pierre
Reply With Quote
  #36  
Old 05-04-2013, 11:30 AM
elip021 elip021 is offline
TE Newbie
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 5
Default

I've not been able to log onto either TN or TL for the past two days.
Reply With Quote
  #37  
Old 05-06-2013, 05:11 PM
IBcash IBcash is offline
Retired admin. Please direct issues to IBobi.
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 37
Default

Hi elip021, Have you registered an account on TN and TL? If so, what problem are you having when you try to log on? Are you getting an error message?
Reply With Quote
  #38  
Old 06-20-2013, 11:55 AM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 777
Default possible problem

I just uploaded a photo on TE, it was accepted and I got the following reply avoe the photo.

failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml...
Tried to copy from /var/www/html/te-vbdev/cnct_trekearth.com/tmp_dir/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml to /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml , but there seems to be an error.
Problem deleting xml file.
failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/region/united_kingdom/england-pv.xml...
Problem deleting xml file.
Reply With Quote
  #39  
Old 06-20-2013, 05:17 PM
IBcash IBcash is offline
Retired admin. Please direct issues to IBobi.
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 37
Default

Quote:
Originally Posted by pierrefonds View Post
I just uploaded a photo on TE, it was accepted and I got the following reply avoe the photo.

failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml...
Tried to copy from /var/www/html/te-vbdev/cnct_trekearth.com/tmp_dir/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml to /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/united_kingdom/kent-pv.xml , but there seems to be an error.
Problem deleting xml file.
failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/region/united_kingdom/england-pv.xml...
Problem deleting xml file.
Thank you, I've reported the problem.
Reply With Quote
  #40  
Old 06-21-2013, 01:47 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 777
Default msg

Hi,

This is the message I got after uploading a photo on June 21,2013

failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/canada/new_brunswick-pv.xml...
Tried to copy from /var/www/html/te-vbdev/cnct_trekearth.com/tmp_dir/rss/gallery/state/canada/new_brunswick-pv.xml to /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/state/canada/new_brunswick-pv.xml , but there seems to be an error.
Problem deleting xml file.
failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/rss/gallery/region/canada/atlantic-pv.xml...
Problem deleting xml file.

The photo was accepted
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:38 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH