Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-14-2010, 11:33 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 776
Default Problem to display pages on TE

I have a small problem to have access to my account page. When I display the main page of TE then click on the account tag, it takes me to my account page for about 2 seconds then display another page saying that my page does not exist on TE.

I also have the same problem when I click on different item of TE.

I click on the name of a member, it is bringing to his page for about 2 seconds then I get a page saying that the page is not existing on TE.
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2010, 05:32 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 776
Default

Since 1230 Montreal time when I click to have access to the main TE page, I get the page on my screen for two seconds then it is displaying another page saying that the page does not exist on TE.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-19-2010, 11:41 AM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 304
Default Pages vanish

On Tuesday morning Oct. 19 the TE pages are still vanishing a second after loading, especially the gallery one.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-19-2010, 06:06 PM
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by jacquest View Post
On Tuesday morning Oct. 19 the TE pages are still vanishing a second after loading, especially the gallery one.
Can you take a screenshot and/or send a link to the redirected page so we can figure out why this is happening?
Reply With Quote
  #5  
Old 10-19-2010, 08:09 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 304
Default Link

Quote:
Originally Posted by IBAngel View Post
Can you take a screenshot and/or send a link to the redirected page so we can figure out why this is happening?
The links is rather long:

http://www.trekearth.com/doubleclick...mberOfSlaves=1
Reply With Quote
  #6  
Old 10-19-2010, 08:12 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 304
Default Link - part 2

Quote:
Originally Posted by jacquest View Post
I see it does not want to copy itself as I have it in my window, but clicking on the part you have will lead you to the page that says:

The requested page was not found at TrekEarth.
Browse over 1010000 photos from around the world...
Africa: Egypt, Morocco, South Africa, More...
Asia: China, Japan, Thailand, More...
Central America: Cuba, Guatemala, Panama, More...
Europe: France, Greece, United Kingdom, More...
Middle East: Iran, Israel, Turkey, More...
Oceania: Australia, Fiji, New Zealand, More...
North America: Canada, Mexico, United States, More...
South America: Brazil, Peru, Venezuela, More...
Reply With Quote
  #7  
Old 10-19-2010, 08:32 PM
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by pierrefonds View Post
I have a small problem to have access to my account page. When I display the main page of TE then click on the account tag, it takes me to my account page for about 2 seconds then display another page saying that my page does not exist on TE.

I also have the same problem when I click on different item of TE.

I click on the name of a member, it is bringing to his page for about 2 seconds then I get a page saying that the page is not existing on TE.
I have checked your account and there is no reason you should be having this problem. If it is still occurring please let us know and we will investigate further.

Quote:
Originally Posted by jacquest View Post
On Tuesday morning Oct. 19 the TE pages are still vanishing a second after loading, especially the gallery one.
a notice like this in the gallery might mean that the photo you are trying to view has been deleted or removed from the site.
Reply With Quote
  #8  
Old 10-19-2010, 09:40 PM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 776
Default

Quote:
Originally Posted by pierrefonds View Post
I have a small problem to have access to my account page. When I display the main page of TE then click on the account tag, it takes me to my account page for about 2 seconds then display another page saying that my page does not exist on TE.

I also have the same problem when I click on different item of TE.

I click on the name of a member, it is bringing to his page for about 2 seconds then I get a page saying that the page is not existing on TE.
I still have the same problem that jacquest had. I get the same answer and the same link. It is an intermitent problem.

It is just taking longer to do something on TE.
Reply With Quote
  #9  
Old 10-21-2010, 11:29 AM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 304
Default Still persisting

The problem with TE pages vanishing is still present this morning, Thursday the 21 st.
This time, it seems located when I access a member's page.
Reply With Quote
  #10  
Old 10-28-2010, 11:19 AM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 776
Default

Quote:
Originally Posted by jacquest View Post
I see it does not want to copy itself as I have it in my window, but clicking on the part you have will lead you to the page that says:

The requested page was not found at TrekEarth.
Browse over 1010000 photos from around the world...
Africa: Egypt, Morocco, South Africa, More...
Asia: China, Japan, Thailand, More...
Central America: Cuba, Guatemala, Panama, More...
Europe: France, Greece, United Kingdom, More...
Middle East: Iran, Israel, Turkey, More...
Oceania: Australia, Fiji, New Zealand, More...
North America: Canada, Mexico, United States, More...
South America: Brazil, Peru, Venezuela, More...
Thursday 28 october 2010, this is the answer I am getting when I am trying to have access to my account page. I am postiing a copy of the URL

http://www.trekearth.com/doubleclick...mberOfSlaves=1

Last edited by pierrefonds; 10-28-2010 at 11:58 AM.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH