DALI AND THE DOLL
batalay
(32846)
setenay 2008-07-16 14:01
Merhaba Bülent Bey,
Mayıstaki Güney doğu gezimde, Belkıs harabelerinden çıkarılan olağan üstü güzel mozaiklerin sergilendiği Gaziantep müzesinde kocaman şapkalı bir çocuğu tablo gibi duvara asılı moziği seyrederken yakalayıp çekmiş ve o anda daha önceki buna benzer resminizi hatırlamıştım,sizin çekiminiz öylesi net ve güzelki ben bunun üzerine cesaret edemem artık göndermeye.Barcelonaya kadar gitmişken Figueras taki Dalinin müzesine gitme fırsatını bulamamıştım,TE te müze den kareleri gördükçe çok ayıplıyorum kendimi.Sayenizde bu eşsiz tabloyu görmüş olduk, Teşekkürler paylaşımınız için.Tebrik ederim .Selam ve saygılarımla.
PS.az önce internette bu güzel habere rastladım,Sakıp Sabancı müzesi 19 Eylül-19 Ocak arası Dalinin Figueras taki müzesinden 133 eserini İstanbula getirmek için anlaşmış.Allahtan başka şey isteseydim olacakmış demekki
setenay
|
|
|||
|
|||
|
Dogrusu sizin çektiginiz fotografi da çok görmek isterim. Dali'nin tablosu'nu "Matematik ve Mona Lisa" kitabinda görünebilirdi, belki hatirlarsiniz. Simdi buradaki ufak kiz ile daha evvel sundugum ufak oglan kuzender. Kiz benim kizimin kizi, oglan da oglumun ogluydu. Tabii TE'ye aile akraba fotograflarini göndermemizi istemiyorlar. Fakat açiklamazsak, herhalde bir problem degildir. Ben size email olarak ayrica bir davetiye yolladim. 22 Agustos Cuma günü sizin gibi TE'den ahbaplarimdan 8-10 kisiyi kardesim evine bir sabah kahvesine davet ettim. Katilabilirseniz çok mutlu olurum. Saadece 21-22 günleri vapur seyahatinde Istanbul'a ugruyabiliryoruz. Esim le beraber, Amerikadan anne-kiz iki kisi dah geliyor. Selam ve saygilar, Bülent |
|
|
|||
|
|||
|
Beni çok onurlandırdığınız nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum,bu vesile ile diğer TE.üyelerlede tanışmış olurum,işyeri hekimliği yaptığım fabrikanın yıllık izin süresi;2-24 Ağustosta ama sanırım 22 Ağus.ta burada olurum katılmaya çalışacağım aksilik olursa önceden bildiririm.Saygılarımla
setenay |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|