Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-11-2008, 04:17 PM
rushfan2112 rushfan2112 is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 460
Default Has anyone else been having problems getting onto TE lately?

........Finally, I've managed to get onto TE. Earlier today I clicked on the TE icon in my 'favourites' and waited...and waited...and waited. Then it seemed to time out and that was that.

Undeterred, I tried again; same result. The third attempt was a bit sneaky. I signed onto my Trek Lens a/c and clicked through to my TE a/c via the link. However, I couldn't get to either the galleries or the Forums. The last attempt (before this one) was a search on Google for Trekearth.com - which it found. I clicked the link and...you've guessed it...waited for ages and the lik eventually fell over.

Inbetween sign on attempts, I've been using other sites perfectly normally. This isn't the first time this has happened to me but, this time, it's taken me almost two hours to get proper access.

Hope the server's okay.....
Reply With Quote
  #2  
Old 08-11-2008, 04:59 PM
thea0211 thea0211 is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 733
Default Re: anyone else been having problems getting onto TE lately?

yep, i've been (almost) constantly getting page errors while trying to open any TE page the last days, i tried also via google and/or via TL, with no luck ... i even tried both firefox and IE, just to be sure ... and yes, other pages work fine

i'm only guessing here but they might be working on something (server stuff i mean)
Reply With Quote
  #3  
Old 08-11-2008, 05:29 PM
carper carper is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 786
Default Re: anyone else been having problems getting onto TE lately?

it is a disaster. The last days is trekearth many times a day very slow, or working not at all. The problems where started a week ago. On treknature there are no problems to get in.
gr. jaap
Reply With Quote
  #4  
Old 08-11-2008, 05:37 PM
AROBN54 AROBN54 is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 935
Default Re: anyone else been having problems getting onto TE lately?

Same here..... One day I couldn't get on at all and the rest of the time it is so slow I get really frustrated with it. No problems with any other site.
S.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-11-2008, 06:43 PM
CMJC's Avatar
CMJC CMJC is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Location: vallée de l'Ubaye
Posts: 966
Default Re: anyone else been having problems getting onto TE lately?

from some day I have problems and the navigator said me sometimes he can'nt found the page....
Reply With Quote
  #6  
Old 08-11-2008, 06:44 PM
Davids Davids is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 583
Default Y e s . . .

. . . P a u l I h a v e t h e p r o b l m s . . . . start making a back up if you don't have one :)
Reply With Quote
  #7  
Old 08-12-2008, 11:04 AM
cbrman cbrman is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 384
Default Re: Problems

Hello,

Same problems here. TE is very slow or working not at all many time a day !

What happens?
Reply With Quote
  #8  
Old 08-12-2008, 03:46 PM
Docarmo's Avatar
Docarmo Docarmo is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2007
Location: Canada (Acton Vale - QC)
Posts: 2,123
Default Re: problems getting onto TE lately?

I also have problems with the connection to TE lately. Someone knows what is happening? Is the site maybe too loaded?
MCV
Reply With Quote
  #9  
Old 08-12-2008, 04:11 PM
AdrianW AdrianW is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1,596
Default Re: Has anyone else been having problems getting onto TE?

It's been sporadic here the last couple of days; sometimes it's fine, sometimes it times out or seems to stop half way through loading the thumbnails. I think it's probably worst early afternoon UK time.

I'm wondering whether it's related to the recent activity feature?
Reply With Quote
  #10  
Old 08-12-2008, 04:21 PM
Roly Roly is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 259
Default Re: Has anyone else been having problems getting onto TE lat

The access to the site has been very unreliable lately and this is certainly unpleasant. It would be considerate from those running the site to post a quick note explaining the problem and giving an estimate of the time needed to solve it.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH