Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > General

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-13-2007, 04:43 PM
abulafia abulafia is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 356
Default Problem with a theme

Don't know where to post this, but I seem to have some problem with a newly created theme.
I have tried to add my last 2 posts to the theme, but they do not show in the theme, and the theme is not added on the pictures.
But they still seem to count in the theme, now it says 12 pictures, but only shows 6?
I probably added the new pictures a few times extra during my struggle:)
Anybody seen this before?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-13-2007, 05:03 PM
kevinos kevinos is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 691
Default Re: Problem with a theme

Pictures added to themes do not show up until you have posted three pictures. After you add the third picture the whole set will show up.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-13-2007, 05:15 PM
siolaw siolaw is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,477
Default Re: Problem with a theme

Hi Harry,
Try to go 'manage'>'my themes> edit the one you mean... then check if the numbering is continuous...
It may help to reorder the theme correctly before to add new pictures..
Laurent
Reply With Quote
  #4  
Old 10-13-2007, 05:26 PM
abulafia abulafia is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 356
Default nope, didn't help

The 6 shown pictures were numered 7-12, even if they were the first ones added?
I renumbered them 1-6 and pressed reorder, but same result.
Maybe i should just wait a few days, then i might suddenly have several copies of the ones i tried to add.
Thanks for trying Laurent
Harry
Reply With Quote
  #5  
Old 10-13-2007, 05:42 PM
siolaw siolaw is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,477
Default Re: nope, didn't help

There was some misnumbering as you told me there was only 7 to 12.... How many pictures are there now in your theme... add the six remaining if not there yet! I think your problem comes from numbering
Laurent
Reply With Quote
  #6  
Old 10-13-2007, 08:55 PM
abulafia abulafia is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 356
Default that did it

Thanks Laurent
Seem to have partly solved it now!
I deleted all pictures, and then started again, only problem now, is that it counts 14 pictures, but there is only the 8 pictures in the theme, that is supposed to be there. This is minor and doesn't really matter.
Thanks again
Harry
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH