Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 03-09-2014, 04:25 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Exclamation Not resolved

I make a WS on one of my picture
The problem stil exists
http://fr.trekearth.com/workshops/14...hoto203180.htm

The picture has a size of 1500 x 1000 The image is cropped on the right its missing 700 pixels
__________________
Didi

سعيد
Reply With Quote
  #12  
Old 03-11-2014, 06:30 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Question Just one question

Quote:
Originally Posted by Didi View Post
I make a WS on one of my picture
The problem stil exists
http://fr.trekearth.com/workshops/14...hoto203180.htm

The picture has a size of 1500 x 1000 The image is cropped on the right its missing 700 pixels
No news from TE staff
Is the service is active ?
Cheers
__________________
Didi

سعيد
Reply With Quote
  #13  
Old 03-11-2014, 05:12 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default

Hello Didi,

yes, I still remember about this issue. As mentioned earlier I believe it is related to other issues that tech team is trying to solve currently. I will double check with them and let you know once I hear back from tech. Best, Alex
Reply With Quote
  #14  
Old 03-11-2014, 06:55 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Default OK

Quote:
Originally Posted by IBAlex View Post
Hello Didi,

yes, I still remember about this issue. As mentioned earlier I believe it is related to other issues that tech team is trying to solve currently. I will double check with them and let you know once I hear back from tech. Best, Alex
Ok thanks dear Alex
__________________
Didi

سعيد
Reply With Quote
  #15  
Old 04-16-2014, 12:14 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Lightbulb WS Size

Hi Alex
There is still a problem
I have done a WS to this picture of 3500 pixel size
http://fr.trekearth.com/gallery/photo556630.htm

Here is the WS
http://fr.trekearth.com/workshops/55...hoto203433.htm

The picture is cropped from the right part
Best regards
__________________
Didi

سعيد
Reply With Quote
  #16  
Old 04-17-2014, 05:57 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default

Didi,
our tech team is working on that right now.
Warm regards,
IBAlex
Reply With Quote
  #17  
Old 04-17-2014, 06:56 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default Fixed

Hi Didi,
Tech team just told me that they fixed the problem and right now they are testing it, making sure everything is fine. Can you please confirm that there is no problem with WS anymore? thanks!
Reply With Quote
  #18  
Old 04-18-2014, 01:48 AM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Exclamation Test

Quote:
Originally Posted by IBAlex View Post
Hi Didi,
Tech team just told me that they fixed the problem and right now they are testing it, making sure everything is fine. Can you please confirm that there is no problem with WS anymore? thanks!

Hi Aleks with the same picture the problem still exists
http://fr.trekearth.com/workshops/55...hoto203433.htm
The limits of WS size should be equal to the normal post 3500 x 250 pixels
I'll make a new WS and the problem is not resolved

http://fr.trekearth.com/workshops/55...hoto203456.htm

Kind regards
__________________
Didi

سعيد

Last edited by Didi; 04-18-2014 at 07:27 AM.
Reply With Quote
  #19  
Old 04-18-2014, 05:31 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default

Thanks, Didi! Weird because I see the WS picture displayed correctly, nothing is cropped. I will follow up with tech team. Cheers!
Reply With Quote
  #20  
Old 04-18-2014, 08:28 PM
Didi's Avatar
Didi Didi is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2003
Location: France Orléans
Posts: 11,950
Question strange

Hi Aleks
In fact with my smartphone it s ok There is a problem with Google Chrome

Kind regards
__________________
Didi

سعيد

Last edited by Didi; 04-18-2014 at 08:32 PM.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 02:08 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH