Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 09-07-2013, 09:52 AM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,030
Default Chefchaouen

I am hoping a moderator will attend to this. There is no province for Chefchaouen in the drop down menu for Morocco. Could you add it please, and move the existing images on TE from Tetouan to the correct province.

According to wikipedia, it has its own province, but it does not appear on the drop down menu in TE. This map supports wiki:

http://www.mapsofworld.com/morocco/m...tical-map.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Chefchaouen
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2013, 01:23 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 5,820
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

Hello Chris,

This is an item for the Tech Team so I will transfer your request on the "Feedback & Support Forum".

Greetings - Viviane
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #3  
Old 09-07-2013, 01:50 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 5,820
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

Hi Chris,
After checking internet I think Tetouan (or Tanger-Tetouan) is quite OK, have a look here: http://nl.wikipedia.org/wiki/Tanger-Tétouan
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #4  
Old 09-07-2013, 05:29 PM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,030
Default Chefchaouen

From the same link. Those other 2 provinces are north and west of Chefchaouen

http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...in_Morocco.png
Reply With Quote
  #5  
Old 09-09-2013, 07:46 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default

Hello! I would like to help here but I need exact information what needs to be changed and fixed so i can give clear directions to the Tech team. Thank you for your cooperation! Warm regards, Aleksandra.
Reply With Quote
  #6  
Old 09-09-2013, 08:07 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 5,820
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

Hello Aleksandra,

There are many ways used to repertory regions, provinces, prefectures etc.
I have checked this one used for the last ten years here on TE and even people from Marocco never had problems. That's why I suggest to let it the way it is.

Friendly greetings - Viviane
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
  #7  
Old 09-09-2013, 08:17 PM
IBAlex IBAlex is offline
TE official
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 127
Default

Thank you, Viviane for your prompt response! So, let me clarify- no work for the Tech Team here, right? Thanks!
Reply With Quote
  #8  
Old 09-09-2013, 08:23 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 5,820
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

No work for the Tech Team for the moment, I have looked over and over again how to classify otherwise but it would be too difficult to change all the other regions and province of this specific country...

So the Tetouan region is the right location for Chefchaouen.

* Wikipedia: In Morocco, the 61 second-level administrative subdivisions are 13 prefectures and 48 provinces.[1] They are subdivisions of the 16 regions of Morocco. Each prefecture and province are subdivided into districts (cercles, sing. cercle), municipalities (communes, sing. commune) or urban municipalities (communes urbaines, sing. commune urbaine), and arrondissements in some metropolitan areas. The districts are subdivided into rural municipalities (communes rurales, sing. commune rural).
__________________
Amicalement...

Last edited by Porteplume; 09-10-2013 at 02:30 PM.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-10-2013, 10:58 AM
ChrisJ ChrisJ is offline
TE Expert
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,030
Default

"So the Tetouan region is the right location for Chefchaouen."

Actually it's not. Chefchaouen has its own distinct province, also called 'Chefchaouen'.

It would be great if I could load any future uploads into their correct province.

http://en.wikipedia.org/wiki/Chefchaouen_Province

I am not requesting that TE change all the provinces, just to add Chefchaouen.
Reply With Quote
  #10  
Old 09-10-2013, 02:28 PM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 5,820
Send a message via Skype™ to Porteplume
Default

But that province Chefchaouen is part of the economic region Tetouan, so it's really geographically OK...
__________________
Amicalement...
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH