Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Announcements

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 05-16-2011, 11:11 AM
ravinmb ravinmb is offline
TE Newbie
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 40
Default Problem Copying Photo

Dear Moderators,

I am a new user and a common problem we are facing is uploading the picture. After filling up all the required data & pressing the update button the message appears as "Problem Copying Photo". I have read the photo guidelines & followed accordingly. It seems not only me but most of the new users are having this problem as I viewed some of the posts in the forum and no one had any answers to it. Could you please help us out with this issue?

Thanks & Regards,
Ravin
Reply With Quote
  #12  
Old 10-15-2011, 09:26 AM
mironb mironb is offline
TE Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 2
Default Geotagging

Hi I have many geotagged photos. They all have GPS position in Exif. When your website will use this information for locating photos ?
Reply With Quote
  #13  
Old 07-16-2012, 05:37 AM
abadlovesong abadlovesong is offline
TE Newbie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 25
Default

Quote:
Originally Posted by Moderator View Post
Uploading a new profile picture is broken- you can delete the picture upload a new one- and the system is just switching it back to your old one.
It was stated in October 2010 that the profile picture issue was fixed, but for me, I am still having the issue. I haven't used my profile for a few years but getting back into the site. I tried to update my profile photo only it reverts back to the older photo. Any way I can fix this?
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH