Forums


Go Back   The TrekEarth Forums > TrekEarth Forum Home > Forum Feedback and Support

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 12-04-2010, 11:58 AM
fanni's Avatar
fanni fanni is offline
TE Expert
 
Join Date: May 2008
Posts: 6,280
Default

Quote:
Originally Posted by delpeoples View Post
One of my own photos cannot be opened at all by me or anyone else:
http://www.trekearth.com/gallery/Eur...oto1259615.htm
Hi Lisa,
I can open this picture - no problems!... in Opera and FireFox.

So, was it a temporary bug?..
__________________
Those who know do not speak, Those who speak do not know.
Reply With Quote
  #12  
Old 12-04-2010, 12:56 PM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 3,654
Default

I can't open it, or more accurately, can open the page but seen the title, location, notes, critiques but not the actual image. Clearly there is still a problem of some sort. The thumbnail version is visible in the gallery.
Reply With Quote
  #13  
Old 12-04-2010, 01:08 PM
fanni's Avatar
fanni fanni is offline
TE Expert
 
Join Date: May 2008
Posts: 6,280
Default

Quote:
Originally Posted by Keitht View Post
I can't open it, or more accurately, can open the page but seen the title, location, notes, critiques but not the actual image.
Keith, do you mean there's something wrong with my browsers and computer? ... because I can see this picture in 2 different versions of Opera and in FireFox!

see the attached file of what I see.
Attached Images
File Type: jpg te_454g6234.jpg (70.1 KB, 10 views)
__________________
Those who know do not speak, Those who speak do not know.
Reply With Quote
  #14  
Old 12-04-2010, 02:36 PM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 3,654
Default

Not at all. I'm saying there is still a problem because not everybody can see that image. I also use Firefox but I don't see the photo when I open that page.
Reply With Quote
  #15  
Old 12-04-2010, 11:18 PM
delpeoples delpeoples is offline
TE Expert
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 3,282
Default Yep prob still there

Thanks keith & fanni

I still can't open it in either ff or ie and i know other users are having trouble, mkamionka being one, as he says.

Thx for your prompt response and i hope it's resolved quickly.

Warm regards
Lisa
Reply With Quote
  #16  
Old 12-12-2010, 03:31 PM
PCharles PCharles is offline
TE Newbie
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 8
Default Unable to log onto TN or TL

I've not been able to log onto either TN or TL for the past two days.

FYI,

Paul
Reply With Quote
  #17  
Old 12-12-2010, 05:23 PM
Keitht Keitht is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2003
Location: Gloucester, England
Posts: 3,654
Default

Hopefully the techies will see this on Monday and try to resolve the problem. Bear in mind they are on the west coast of the USA so won't start until early evening european time.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-21-2011, 03:36 PM
lucyduckworth lucyduckworth is offline
TE Newbie
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1
Default Treklens is sadly broken?

Hi

Not sure where to post this and it's probably been done to death...

I am trying to use Treklens. When I type a term into the search option, a page comes up saying:

"The requested page was not found at Treklens
Browse over 480,000 photos from around the world... "

Then it lists lots of countries.

Am I doing something wrong? Is it broken? Is there anyway of knowing when it might get fixed?

THanks
Lucy
Reply With Quote
  #19  
Old 01-21-2011, 07:17 PM
IBAngel IBAngel is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 109
Default

Quote:
Originally Posted by lucyduckworth View Post
Hi

Not sure where to post this and it's probably been done to death...

I am trying to use Treklens. When I type a term into the search option, a page comes up saying:

"The requested page was not found at Treklens
Browse over 480,000 photos from around the world... "

Then it lists lots of countries.

Am I doing something wrong? Is it broken? Is there anyway of knowing when it might get fixed?

THanks
Lucy
Thank you for reporting this. Our tech team is looking into it.
Reply With Quote
  #20  
Old 05-25-2011, 05:55 PM
FlyPrm FlyPrm is offline
TE Newbie
 
Join Date: May 2011
Posts: 7
Default Problem copying photo

Hi, I'm having a problem uploading new photo for two days. I get the following error: 'Problem copying photo'. (Its sizes are 503x784 pixels, 238KB, Jpg and has a note attached.) Just for your info while you work through the recent tech issues. Thanks.
Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.


explore TREKEARTH