Mikri Volvi
salvator
(19102)
bostankorkulugu 2009-12-05 0:16
bir gidişinde beni de götürsene... ne çok gidiyorsun yunanistana, kıskanıyorum valla... kuşları yapıştırmamışsın belli!!!>:PPP... selamlar almanyadan...
|
|
|||
|
|||
|
Simdi daha da kolay oldu, otomobiller icin kaldirdilar triptigi. Esini cocugunu da alirsin, bir tur duzenleriz hep beraber, cok guzel olur, konusalim valla, yilbasi dusunuyoruz insallah. Selamlar. Salvator. |
|
|
|||
|
|||
|
nası yani?... pasaportunu cebine koyup gaza basıyorsun ve dümdüz sınırı geçiyorsun öyle mi?... hiç mi formalite yok... öyleyse selanike giderim ben ilk fırsatta... ama almanyadan dönünce ancak... yani en erken haziranda... bu arada yolun düşerse heidelberge beklerim :)...
|
|
|
|||
|
|||
|
he ya. Pasaportunu cebine koyup arabanla geciyorsun. Tek istedikleri evrak otomobilin uluslararasi sigortasi. Bir de gerekiyorsa vize???
Heidelberg'de ne yapiyorsun oraya mi tasindin? Hayirlisi. Selamlar. Salvator. |
|
|
|||
|
|||
|
kıbrıslıyız ya vize gerekmiyor :)... sigortay yaptırmak da kolaydır herhalde... yaza bi selanik yapalım bakalım, sakis oradayken...
heidelberge görevli geldim... 6 ay burada hastanede çalışacağım, haziranda döneceğim... ipekle kuzey istanbulda kaldı... selamlar, sevgiler... korkut |
|
|
|||
|
|||
|
Yazin guzel olur Selanik'te kalip Halkidiki'ye gideriz denize girmeye. Haziran filan guzel olur herhalde. Aslinda adalar daha az kalabalik olur galiba.
Kolay gelsin. Selamlar, sevgiler. Salvator. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|