The TrekEarth Forums

The TrekEarth Forums (http://www.trekearth.com/forums/index.php)
-   Forum Feedback and Support (http://www.trekearth.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   unable to post photos (http://www.trekearth.com/forums/showthread.php?t=910793)

JuBDB 09-22-2013 06:19 PM

unable to post photos
 
Hello TE members,

I am a newbie on ET, and I only posted 2 pictures. I'd like to post some more, but the site keep saying "only JPEG photos are allowed". But my pictures are in this format, how can I post them?
Thank you in advance!

Ju

kevinos 11-24-2013 07:22 AM

I have been a member for a few years, but just today I got same problem. The note said "only jpegs accepted" well my picture was, and always has been a jpeg, so what is wrong? I await a reply to this post too.

IBAlex 11-25-2013 11:41 PM

We're checking the problem here. I did a test and I was also unable to upload a JPEG picture.
I will keep you posted. Thanks! Alex

Porteplume 11-26-2013 09:11 AM

Hello everyone,

I just uploaded a photo as a test... http://www.trekearth.com/gallery/photo1442408.htm

It looks like it (still or again?) works?

Viviane

IBAlex 11-26-2013 06:40 PM

Thanks, Viviane!

Tech team worked on this issue today and they say they found out the problem. I was testing this today myself and everything works for me. Could you please check it as well?

Thank you!

emka 11-27-2013 11:37 AM

Hi, I posted the main photo today with no problem but I can't post workshop photos, the photo is uploaded but then doesn't appears after submitting.

IBAlex 11-27-2013 05:57 PM

Thanks, emka! Can somebody else please validate that? Are you able to post workshop photos?

willperrett 12-01-2013 08:26 AM

workshop images
 
Work OK for me yesterday
Will


All times are GMT. The time now is 09:08 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.